ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un polițist a fost reținut în flagrant de CNA după ce a fost denunțat de un șofer

15:50 | 22.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 ian. /MOLDPRES/. Un ofițer al Serviciului Asigurare Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) al IGP a fost reținut cu puțin timp în urmă de CNA pentru corupere pasivă. Acesta ar fi pretins și ulterior a primit suma de 1500 lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, omul legii ar fi cerut banii pentru a nu trage la răspundere contravențională un conducător auto pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere. În urma acțiunilor procesuale efectuate, polițistul a primit sub controlul ofițerilor CNA mijloacele financiare pretinse, la scurt timp după apelul efectuat la Linia Națională Anticorupție.

În scopul acumulării materialului probator, a fost efectuată percheziția corporală a polițistului, în urma căreia au fost ridicați cei 1500 lei, anterior transmiși sub controlul CNA.

Angajatul Serviciului Asigurare Ordine Publică a fost reținut pentru 72 de ore și urmează să fie plasat în izolatorul CNA.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!