ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un turc anunțat în căutare pentru contrabandă cu bijuterii a fost reținut

09:20 | 23.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 ian. /MOLDPRES/. Un cetățean al Turciei a fost reținut în acest weekend într-un dosar de contrabandă cu articole din aur și argint de circa 4.000.000 lei, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, bărbatul este suspectat că în perioada anilor 2018-2019 ar fi pus la cale o schemă de contrabandă. Atunci, schema fusese destructurată, iar două persoane din Moldova au fost reținute, după care condamnate la 3 și 4 ani de închisoare. Organizatorul celor doi membri ai grupului infracțional a fost anunțat în căutare, acesta fiind originar din Turcia și care atunci nu era în Moldova.

Duminică seara, organizatorul turc cu vârsta de 48 de ani a sosit în Moldova pe ruta avia Istanbul – Chișinău și a fost reținut pentru 72 de ore pentru continuarea investigațiilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!