ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ambasadorul Ucrainei

16:24 | 01.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Vicepremierul Mihai Popșoi a avut o întrevedere cu ambasadorul Ucrainei în Republica Moldova, Marko Shevchenko, în cadrul căreia a abordat subiecte ce țin de agenda curentă a relațiilor moldo-ucrainene, situația de securitate din regiune, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAE.

„I-am mulțumit domnului Ambasador pentru că Ucraina apără libertatea și valorile europene din regiune și l-am asigurat că, Republica Moldova, rămâne solidară cu poporul ucrainean și va oferi tot sprijinul necesar. Am convenit să colaborăm cât mai strâns în drumul nostru comun de a deveni membri ai Uniunii Europene cât mai curând”, a declarat ministrul Popșoi.

img24000720

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!