ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cursa de tren Chișinău - Iași nu va fi sistată

18:51 | 01.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 1 feb. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat „Calea Ferată din Moldova” (CFM) a anunţat astăzi că  trenul de pe cursa Chișinău - Iași (Socola) va fi repus în circulație zilnică, după ce ieri a informat că aceasta va fi sistată din cauza unor probleme tehnice, transmite MOLDPRES.

„Anunțăm că cursa Chișinău - Iași (Socola) nu va fi suspendată de luni, 5 februarie 2024. Biletele achiziționate pentru data de 5 februarie sunt valabile. Departamentul tehnic în următoarele zile va lucra în regim de urgență, pentru a asigura deservirea cursei Chișinău - Iași (Socola) cu trenurile de tip D1M”, explică CFM.

Potrivit întreprinderii, trenul va circula conform orarului: 06:27 Plecarea din Chișinău, ajunge la Iași la ora 11:12; 17:40 Plecarea din Iași, ajunge la Chișinău la ora 22:16.

img24000725

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!