ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului îi încurajează pe cetățeni să se înscrie la cursurile gratuite oferite de Programul național de studiere a limbii române  

16:51 | 02.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 feb. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu îndeamnă cetățenii moldoveni să se înscrie la cursurile de învățare a limbii de stat, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Guvernul vă ajută să învățați limba română. Adulții care doresc să învețe limba română se pot înscrie la cursurile gratuite, organizate de Ministerul Educației și Cercetării, în cadrul Programului național de studiere a limbii române, lansat anul trecut”, a transmis șefa statului. 

Cursurile sunt destinate adulților care vor să-și perfecționeze cunoștințele de română, dar și celor care vor să învețe limba română de la zero și vor fi organizate în perioada martie - decembrie 2024, cu prezență fizică sau online.

Doritorii se pot înscrie la cursuri până la 29 februarie 2024 prin completarea acestui formular online: http://bit.ly/programlimbaromana sau pot apela la numărul de telefon 068686004, în zilele de lucru, între orele 9:00 și 17:00.

În mesajul său, președintele Maia Sandu subliniază că, anul trecut, în cadrul Programului național de studiere a limbii române au fost instruite 6550 de persoane. 

img24000753

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!