ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentantul Special al Adunării Parlamentare a OSCE va efectua o vizită la Chișinău

12:05 | 12.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Reprezentantul Special al Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (AP OSCE), Kristian Vigenin, va efectua, în perioada 12 – 14 februarie, o vizită în Republica Moldova, comunică MOLDPRES.

Potrivit Direcției comunicare și relații publice a Parlamentului, oficialul va avea întrevederi cu șefa statului Maia Sandu, speakerul Igor Grosu, vicepremierii Mihail Popșoi și Oleg Serebrian.

De asemenea, agenda vizitei mai include discuții cu președintele Comisiei politică externă și integrare europeană, Ina Coșeru, cu președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, cu șefa delegației Parlamentului Republicii Moldova la AP OSCE, Veronica Roșca, precum și cu membrii Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Reprezentantul Special al AP OSCE se va mai întâlni cu șefa misiunii OSCE în Moldova, Kelly Keiderling, și cu șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks.

img24000961

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!