ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a participat la Gala Premiilor pentru Jurnalism de Mediu 

19:52 | 12.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu i-a felicitat astăzi pe jurnaliștii premiați în cadrul Galei Premiilor pentru Jurnalism de Mediu și a remarcat rolul important pe care îl au aceștia la promovarea unui mediu curat și sănătos, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

Șefa statului și-a exprimat aprecierea față de jurnaliștii care reflectă cu echidistanță și profesionalism subiecte din domeniul mediului. Totodată, președintele le-a mulțumit reprezentanților mass-media pentru modul în care au mediatizat Programul Național de Împădurire și i-a îndemnat ca, și în acest an, să scrie despre noua campanie de împădurire, care va fi lansată în această primăvară.

De asemenea, Maia Sandu a subliniat importanța jurnalismului de mediu în contextul integrării europene a Republicii Moldova. Șefa statului a menționat că implementarea politicii de mediu a UE presupune adoptarea unor rigori stricte în domenii precum gestionarea deșeurilor, dar și măsuri eficiente pentru protecția apei potabile, solului și aerului.

img24000978

img24000978

img24000978

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!