ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldexpo va găzdui Expoziția „Tourism & Travel Expo”

09:26 | 13.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. În perioada 16 - 18 februarie, la Centrul „Moldexpo” din Chișinău se va desfășura cea de-a XXVII-a ediție a expoziției internaționale specializate „Tourism & Travel Expo”, transmite MOLDPRES. 

La eveniment și-au anunțat prezența peste 60 de participanți din Republica Moldova, Armenia, Bulgaria, România, Slovacia. Aceștia vor promova atât direcțiile tradiționale de vacanță, cât și destinații turistice noi, pachete de odihnă pentru diferite categorii de turiști, vacanțe de familie în perioada estivală și în sezonul de catifea, o gamă largă de stațiuni balneare, tururi și multe altele.

Expoziția va întruni reprezentanți ai pensiunilor, cramelor, vinăriilor și agențiilor de turism naționale și internaționale, care vor pune în valoare tradițiile autentice și folclorul, elemente de atracție turistică, atât pentru publicul local, cât și pentru turiștii străini.

Vizitatorii vor putea găsi la eveniment oferte din cele mai diverse, pentru aproape toate destinațiile de vacanță, la prețuri atractive, inclusiv cu reduceri.

„Tourism & Travel Expo” – 2024 este organizată de Ministerul Culturii a Republicii Moldova, Oficiul Național a Turismului și Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” S.A. cu suportul subvențional al Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului.

img24000986

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!