ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cinci persoane au fost evacuate de pompieri în urma unui incendiu la Soroca

11:47 | 13.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Salvatorii au evacuat trei maturi și doi copii în urma unui incendiu izbucnit  într-un bloc de locuit cu cinci nivele din Soroca, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat ieri la ora 16:04. Flăcările au izbucnit într-un apartament de la etajul 5 al unui bloc din Soroca. Pentru stingerea arderii au ajuns patru echipe de salvatori, care au stabilit că focul a cuprins un apartament cu două camere.

În timpul intervenției, pompierii au evacuat cinci persoane, printre care trei maturi și doi copii din apartamentele vecine pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere. Incendiul a fost lichidat la ora 16:37, iar focul a distrus bunurile materiale din antreul apartamentului și din două camere cu suprafața de 15 și de 20 m2. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Conform datelor IGSU, de la începutul anului curent, pe teritoriul țării noastre au fost înregistrate 259 de incendii.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!