ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu președintele Senatului României, Nicolae Ciucă

14:39 | 13.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut astăzi o întrevedere la București cu președintele Senatului României, Nicolae Ciucă. Oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și despre progresele noastre în procesul de aderare, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare a Executivului.

„Am subliniat că apartenența la marea familie a Uniunii Europene este prioritatea zero a autorităților de la Chișinău și vom munci în continuare astfel încât acest obiectiv să devină realitate cât de curând posibil”, a declarat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

De asemenea, oficiala a mulțumit pentru suportul necondiționat al României, inclusiv în obținerea votului pozitiv pentru lansarea negocierilor de aderare.

„Am primit un mesaj ferm de susținere pentru parcursul nostru european, dar și asigurări că România va fi în continuare alături de Republica Moldova”, a mai declarat viceprim-ministra Cristina Gherasimov.

img24001010

img24001010

img24001010

img24001010

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!