ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un spectacol de un dramaturg american va prezenta Teatrul Național ”Mihai Eminescu”

16:47 | 13.02.2024 Categorie: Cultură

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va avea loc joi, 15 februarie, la ora 18.00, spectacolul ”August” de dramaturgul american Tracy Letts, informează MOLDPRES

Potrivit organizatorilor, “August: Osage County” de Tracy Letts este un text sfidător și tulburător, un titlu ce deține un Premiu Pulitzer și un celebru antecedent cinematografic cu două nominalizări la Oscar în palmares. Tracy Letts este unul din cei mai cunoscuți dramaturgi americani, autor de scenarii de film, actor de teatru și film, figură proeminentă a teatrului american contemporan.

În aceeași zi, la ora 17.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va oferi publicului spectacolul ”Giselle”, balet în două acte de Adolph Adam, dirijor – Svetlana Popov, iar la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca, o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. 

img24001017

img24001017

img24001017

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!