ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un polițist din Cimișlia a fost reținut de CNA

12:34 | 14.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 14 feb. /MOLDPRES/. Un polițist din cadrul Inspectoratului de poliție Cimișlia este cercetat pentru trafic de influență de ofițerii CNA. Acesta ar fi cerut 800 de euro de la un șofer, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, omul legii a fost reținut în această dimineață și este cercetat într-un dosar de trafic de influență, după ce a fost denunțat de un șofer care provocase un accident. 

Conform denunțătorului, în cadrul examinării materialelor privind accidentul rutier soldat cu deteriorarea unui pilon de electricitate care aparține unui agent economic, polițistul ar fi pretins 800 de euro, susținând că ar avea influență asupra unor responsabili din cadrul IP Cimișlia pe care i-ar putea determina să nu informeze agentul economic despre dauna cauzată de șofer.

Polițistul a fost plasat în izolatorul de detenție provizorie al IP Cahul.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!