ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisarul European pentru Afaceri Interne efectuează o vizită la Chișinău

08:51 | 15.02.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Comisara Europeană pentru Afaceri Interne, Ylva Johansson, se află astăzi într-o vizită de lucru la Chișinău, transmite MOLDPRES.

Vizita va începe cu inaugurarea proiectului „EU4Security Moldova”, care vizează îmbunătățirea capacităților operaționale ale Ministerului Afacerilor Interne. Ulterior, Ylva Johansson va participa la deschiderea Forumului Internațional „Siguranța Online a Copiilor”, care se axează pe protejarea vieții private a celor mai vulnerabili utilizatori de internet.

De asemenea, oficialul se va întâlni cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

Potrivit Delegației Uniunii Europene la Chișinău, în a doua parte a zilei, Comisara va participa la cea de-a IX-a reuniune a Centrului de sprijin al UE pentru securitatea internă și gestionarea frontierelor în Moldova și va avea discuții cu responsabili din sectorul de securitate.

La finalul vizitei, Comisara Ylva Johansson va avea o întrevedere cu prim-ministrul Dorin Recean.

img24001064

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!