ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serviciul Vamal a recomandat cetățenilor să evite traversarea frontierei prin postul vamal Leușeni-Albița

09:27 | 15.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Serviciul Vamal a recomandat transportatorilor și persoanelor fizice să evite traversarea frontierei prin postul vamal Leușeni-Albița în contextul acțiunilor de protest anunțate de fermieri pentru ziua de astăzi, transmite MOLDPRES.

Autoritatea vamală îndeamnă cetățenii să opteze pentru traversarea prin alte posturi în care se înregistrează valori minime de trafic. Este vorba de punctele de trecere a frontiere: Sculeni-Sculeni, Costești-Stânca sau Leova-Bumbăta, cu program de lucru 08:00-20:00.

De asemenea, persoanele pot contacta Centrul Unic de Apel al Serviciului Vamal - 0 22 788 888 pentru a se informa despre situația în posturile vamale.

În ultimele trei zile, drumul de acces spre și dinspre postul vamal Leușeni-Albița a fost blocat periodic de către fermieri, în contextul protestelor desfășurate de aceștia.

img24001067

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!