ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

BERD va acorda Republicii Moldova un grant de 600 000 de euro

12:33 | 15.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) va acorda țării noastre un grant în valoare de 600 000 de euro pentru finanțarea asistenței tehnice de implementare a proiectului „Deșeuri solide în Republica Moldova”. Un acord în acest sens a fost ratificat de legislativ, comunică MOLDPRES.

Finanțarea nerambursabilă este destinată pentru serviciile de consultanță.

Proiectul „Deșeuri solide în Republica Moldova” are drept scop implementarea programului național de dezvoltare a infrastructurii aferente procesului de gestionare a deșeurilor solide. Totodată, vor fi procurate echipamente și utilaje pentru transport, sortare, reciclare, compostare, precum și va fi sistată activitatea depozitelor de deșeuri neautorizate.

img24001080

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!