ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu președintele Comisiei pentru apărare a Senatului României, Nicoleta Pauliuc

08:57 | 16.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Eforturile comune de securitate, posibilitățile de dezvoltare economică și susținerea României în parcursul european al țării noastre au fost discutate, ieri, la întrevederea prim-ministrului Dorin Recean cu președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului României, Nicoleta Pauliuc, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului. 

Premierul Dorin Recean a apreciat sprijinul autorităților de la București în procesul de integrare europeană a țării noastre și relațiile bilaterale solide. Oficialii au mai discutat despre proiectele comune și reformele implementate de Guvernul Republicii Moldova. 

Președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Senatului României, Nicoleta Pauliuc, a efectuat o vizită la Chișinău în contextul organizării, în perioada 15-16 februarie curent, a Forumului Internațional „Siguranța Online a Copiilor”.

img24001116

img24001116

img24001116

img24001116

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!