ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O tânără a fost salvată de la înec într-un parc din capitală

09:54 | 19.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. O tânără de 24 de ani a fost salvată de la înec de salvamarii Stației de salvare nr.1 din parcul „Valea Morilor”, municipiul Chișinău, comunică MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incidentul a avut loc în după amiaza zilei de ieri. Tânăra a intrat în apă și nu a reușit să iasă de una singură. Aceasta a fost observată de salvamari, care au intervenit. Ulterior, tânăra în stare conștientă a fost preluată de medicii de la salvare și transportată la spital pentru îngrijiri. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite de organele de resort.

În acest context, IGSU atenționează că aflarea în nemijlocită apropiere de bazinele acvatice devine periculoasă în special când pe apa lacurilor se formează podul de gheață, iar temperaturile oscilează între minus și plus.

img24001181

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!