ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raioanele Anenii Noi, Criuleni și Strășeni vor beneficia de consultații medicale gratuite

10:49 | 19.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Consultații profilactice gratuite acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, vor fi oferite în această săptămână locuitorilor din raioanele Anenii Noi, Criuleni și Strășeni, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNAM, în săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe instituții medicale din raionul Anenii Noi: pe 19–20 februarie specialiștii vor activa în Oficiul de Sănătate Chetrosu din Centrul de Sănătate Țânțăreni; în zilele de 21 și 22 februarie – în Centrul de Sănătate Mereni; pe 23 februarie – în Oficiul Medicilor de Familie Calfa din Centrul de Sănătate Roșcani.

Tot în această săptămână vor fi prestate gratuit servicii stomatologice copiilor în diferite localități din raioanele Criuleni și Strășeni: în intervalul 19–22 februarie – în Onițcani, Criuleni; pe 23 februarie – în Slobozia-Dușca, Criuleni; în perioada 19–21 februarie – în Recea, Strășeni; în zilele de 22 și 23 februarie – în Gălești, Strășeni.

Conform sursei citate, săptămâna trecută, în jur de 380 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

img24001183

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!