ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu donează Premiul „Timișoara pentru Valori Europene” organizației „Prietena mea”

12:44 | 19.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Șefa statului Maia Sandu a anunțat astăzi că donează Premiul „Timișoara pentru Valori Europene” organizației „Prietena Mea”, fondată de Ludmila Adamciuc, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, Asociația Obștească „Prietena Mea” are misiunea de a crește gradul de acceptare a dizabilităților prin informare, sensibilizare și abilitare atât a părinților copiilor cu nevoi speciale, cât și a societății.

„Asociația „Prietena Mea” este vocea copiilor cu sindromul Down și promovează incluziunea lor, ca ei să trăiască în familii și comunități armonioase. Fiecare copil are nevoie de dragostea celor din jur pentru a crește, a se dezvolta și a fi fericit”, a afirmat Maia Sandu.

Asociația pentru Promovarea Timișoarei va transfera direct banii Asociației Obștești „Prietena Mea”.

Pe 13 ianuarie curent, șefa statului Maia Sandu a efectuat o vizită oficială la Timișoara. În timpul acesteia, președintei i-a fost conferit premiul „Timișoara pentru Valori Europene”, care include și suma de 30 mii de euro.

img24001189

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!