ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Biden spune că SUA iau în calcul sancţiuni suplimentare împotriva Rusiei

20:25 | 19.02.2024 Categorie: Externe

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Preşedintele SUA, Joe Biden, a declarat luni că „ia în considerare” sancţiuni suplimentare împotriva Rusiei lui Vladimir Putin, la trei zile după moartea opozantului rus Aleksei Navalnîi, informează AFP, preluat de Agerpres și MOLDPRES.

„Avem deja sancţiuni, însă luăm în considerare (sancţiuni) suplimentare, da”, a răspuns jurnaliştilor preşedintele democrat, care deja l-a declarat pe Vladimir Putin „responsabil” de moartea lui Navalnîi, anunţată vineri într-un penitenciar din regiunea arctică.

SUA şi Uniunea Europeană aplică deja mai multe serii de sancţiuni împotriva Moscovei de la declanşarea războiului Rusiei împotriva Ucrainei pe 24 februarie 2022.

img24001206

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!