ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Companiile aeriene din Republica Moldova vor putea opera zboruri directe spre Marea Britanie

11:45 | 21.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Cetățenii Republicii Moldova vor beneficia de curse aeriene directe dinspre și înspre Marea Britanie. Acordul privind serviciile aeriene între Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a fost aprobat astăzi de Executiv. Documentul a fost semnat la Londra, pe 22 ianuarie 2024, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare a Executivului.

Acordul contribuie la consolidarea relațiilor diplomatice și economice, precum și la favorizarea climatului investițional dintre Republica Moldova și Marea Britanie și Irlanda de Nord. De asemenea, dezvoltarea traficului de pasageri va aduce beneficii directe consumatorilor, care se vor reflecta în servicii de calitate, tarife reduse și timpi de călătorie mai mici.

Republica Moldova a semnat astfel de acorduri cu 21 de țări, iar numărul acestora este în continuă creștere.

img24001273

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!