ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat

11:56 | 22.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 22 feb. /MOLDPRES/. Drumul de acces spre postul vamal Leușeni a fost blocat astăzi în contextul protestelor organizate de fermieri, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), oamenii legii se află la fața locului pentru redirecționarea și fluidizarea transportului.

„Acțiunile necomunicate ale organizatorilor despre intenția de blocare creează incomodități repetate celorlalți cetățeni”, a precizat IGP.

În această situație, Serviciul Vamal recomandă transportatorilor și călătorilor să opteze din timp pentru posturile vamale Sculeni, Costești sau Leova-Bumbăta (cu program de lucru 08:00-20:00), pentru a evita eventuale întârzieri.

Drumul de acces spre postul vamal Leușeni-Albița a fost și anterior blocat periodic de către fermieri, în contextul protestelor desfășurate de aceștia.

img24001309

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!