ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia de Evaluare a Procurorilor a desemnat membrii completelor sale de evaluare

14:55 | 29.02.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 29 feb. /MOLDPRES/. Comisia de Evaluare a Procurorilor și-a constituit completele de evaluare, în conformitate cu prevederile Legii 252/2023, comunică MOLDPRES.

Completele, care sunt denumite generic „Completul A” și „Completul B”, sunt alcătuite din câte trei membri ai comisiei de evaluare. Fiecare complet este condus de către Președintele Comisiei și respectiv, de către Vicepreședintele acesteia.

Potrivit deciziei Comisiei, din „Completul A” fac parte Christopher Lehmann (Președinte al Completului), Saskia de Vries și Nadejda Hriptievschi. „Completul B” este format din membrii Tatiana Răducanu (Președinte al Completului), Irmantas Mikelionis și Cornel Lebedinschi.

Conform Legii 252/2023, dosarele de evaluare vor fi repartizate în mod aleatoriu completelor de evaluare, utilizând o aplicație online de selectare aleatorie. Același mecanism va fi utilizat și la selectarea membrului raportor, care este responsabil de redactarea raportului de evaluare.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!