ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului merge într-o vizită de lucru în România și va participa la congresul Partidului Popular European

15:59 | 04.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. În perioada 5-6 martie, Președintele Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la București unde va discuta cooperarea bilaterală și va participa la congresul Partidului Popular European, comunică MOLDPRES. 

În cadrul vizitei, șefa statului va avea întrevederi cu Președintele Klaus Iohannis și Prim-ministrul Marcel Ciolacu, și se va întâlni cu comunitatea moldovenilor din București. 

De asemenea, șefa statului va participa la congresul Partidului Popular European, unde va ține un discurs și va avea întrevederi cu mai mulți omologi. 

Congresul Partidului Popular European are loc dinaintea alegerilor europarlamentare și va alege principalul candidat al partidului la șefia Comisiei Europene. La eveniment vor participa peste 2.000 de delegaţi din peste 40 de ţări, printre care vor fi şefi de state şi de guverne, preşedinţii de partide din partea PPE, dar şi comisarii europeni care fac parte din familia politică a popularilor europeni.

img24001579

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!