ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, în contextul vizitei la București din următoarele zile

17:03 | 04.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. Întrevederea a avut loc în contextul vizitelor reciproce a liderilor celor două țări, comunică MOLDPRES.

Președinttele Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la București în perioada 5 - 6 martie, unde va avea discuții cu Președintele Klaus Iohannis și Prim-ministrul Marcel Ciolacu. Săptămâna trecută, Președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, a fost într-o vizită la Chișinău. 

Discuțiile bilaterale se axează pe proiectele transfrontaliere care vin să îmbunătățească nivelul de trai al cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului, aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și securitatea regională. 

img24001584

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!