ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

USMF „Nicolae Testemițanu” a lansat o campanie de promovare a instituției

11:10 | 06.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 6 mar. /MOLDPRES/. Studenți, masteranzi, doctoranzi, medici rezidenți, cadre didactice, cercetători și absolvenți ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”  sunt invitați să devină ambasadorii Almei Mater, comunică MOLDPRES.

Departamentul Comunicare și Relații Publice a universității, în parteneriat cu facultățile Universității și Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină din Moldova, Asociația Studenților Stomatologi din Moldova și Asociația Studenților Farmaciști din Republica Moldova au lansat campania de promovare „Eu sunt promotorul USMF „Nicolae Testemițanu”.

Astfel, participanții la campanie sunt invitați să realizeze un material video sau să scrie un mesaj de promovare a specialităților/programelor de studii sau a Almei Mater.

Mesajele pot fi transmise atât în format video, cât și în scris. Durata înregistrării video va fi de 1-2 minute, iar textele scrise vor conține până la 2000 de caractere, fiind însoțite de cel puțin o fotografie reprezentativă. 

Doritorii pot expedia materialele la adresa relatiipublice@usmf.md, în perioada martie-august 2024.

img24001621

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!