ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fiscul va monitoriza activitatea comercianților de flori în perioada 7 - 8 martie

08:43 | 07.03.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat va desfășura acțiuni de monitorizare a contribuabililor care activează în domeniul comerțului cu flori și HoReCa (hotele, restaurante, cafenele) în perioada 7 - 8 martie 2024, în contextul sărbătorii „Ziua internațională a femeii”, comunică MOLDPRES.

Potrivit SFS, monitorizarea contribuabililor vizați vine în contextul creșterii cererii acestor servicii în ajunul Zilei internaționale a femeii, fapt ce duce la sporirea riscului de nedeclarare a tuturor vânzărilor cu scopul de a diminua cuantumul impozitelor și taxelor aferente Bugetului public național.

Autoritatea fiscală națională recomandă tuturor contribuabililor să se conformeze prevederilor legale, iar cumpărătorilor – să solicite bonul de casă la procurarea florilor/serviciilor. 

img24001646

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!