ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Militarii Armatei Naționale au devenit vicecampioni la ,,Best Warrior Competition’’

08:49 | 14.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. Un grup de militari din cadrul Batalionului 22 de Menținere a Păcii ,,Căștile albastre” au obținut locul doi în cadrul competiției "Best Warrior Competition", organizată de Garda Națională din Carolina de Nord, SUA, transmite MOLDPRES.

"Pe parcursul a cinci zile participanții au concurat la diverse probe, inclusiv pregătire fizică și trageri pe timp de noapte și zi din diferit armament, orientare în teren, marș forțat, pregătirea medicală, probe de înot, precum și parcurgerea unei piste cu obstacole", explică Ministerul Apărării.

Echipa de militari moldoveni a participat alături de alte cinci echipe concurente.

Participarea pacificatorilor noștri la competiția "Best Warrior Competition”  a fost în premieră pentru  militarii Armatei Naționale.

img24001797

img24001797

img24001797

img24001797

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!