ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a inaugurat, la Preşedinție, expoziția de desene și eseuri „Moldova Europeană” împreună cu mai mulți copii

18:52 | 14.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. Președinția a fost vizitată astăzi de oaspeți speciali. Șefa statului, Maia Sandu, a inaugurat expoziția de desene și eseuri „Moldova Europeană” împreună cu mai mulți copii veniți din toată țara. 

Lucrările au fost realizate de elevi în cadrul „Săptămânii Europene în școli”, când tinerii au învățat mai multe despre ce înseamnă Uniunea Europeană. Președintele i-a felicitat pentru ideile exprimate în eseuri, pentru viziunea lor din desene și pentru curajul de a ne arăta cum văd ei viitorul țării noastre în UE. „Mă bucur să constat că tinerii noștri înțeleg că aderarea la UE înseamnă pace și oportunități de dezvoltare, dar și că este nevoie de un efort comun, al fiecărui cetățean în parte, pentru realizarea acestui proiect de țară”, a menționat șefa statului. 

Expoziția de desene va fi găzduită în exteriorul Președinției în următoarele săptămâni ca o mărturie a visurilor copiilor noștri despre viitorul Moldovei - un viitor pe care ei și-l doresc pașnic, liber și prosper. 

img24001821

img24001821

img24001821

img24001821

img24001821

img24001821

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!