ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Şeful Agenţiei „Moldsilva” şi-a anunţat demisia

14:53 | 15.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Șeful Agenției „Moldsilva”, Valeriu Caisîn, și-a anunţat astăzi demisia. În cererea sa către Ministerul Mediului, căruia i se subordonează autoritatea silvică, au fost indicate motive personale, transmite MOLDPRES.

Cererea de demisie vine a doua zi după învestirea în funcţie a noului ministru al Mediului, Sergiu Lazarencu, şi declaraţia premierului Dorin Recean că noul ministru va trebui să se ocupe şi de reformarea Agenţiei „Moldsilva”.

Valeriu Caisîn este de profesie inginer silvic, doctor în biologie, care și-a început activitatea profesională în anul 1989, în calitate de maistru silvic în cadrul Ocolului Silvic Vulcănești. Pe parcursul anilor a deținut mai multe funcții în domeniul silvic.

img24001854

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!