ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

26 de proiecte au fost desemnate câștigătoare ale Programului de granturi pentru organizațiile de tineret

12:00 | 20.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 mar. /MOLDPRES/. Un număr de 26 de proiecte au fost desemnate câștigătoare ale Programului de granturi pentru organizațiile de tineret, ediția 2024. Bugetul total alocat pentru inițiativele de tineret care urmează a fi dezvoltate va constitui circa 12 milioane lei (600 de mii de euro), iar activitățile vor fi implementate în perioada aprilie-noiembrie 2024, transmite MOLDPRES.

În total, 97 de dosare au fost înaintate ediția curentă a Programului de granturi pentru organizațiile de tineret, ceea ce reprezintă un număr-record de proiecte participante la concurs. 

Beneficiarii direcți ai proiectelor sunt tinerii, lucrătorii de tineret, organizațiile de tineret, consiliile tinerilor și ale elevilor, reprezentanții administrației publice locale, grupurile de inițiativă și echipele locale de tineret, care urmează să fie implicați în traininguri, concursuri, târguri, festivaluri, forumuri, expoziții, dezbateri, schimburi de experiență, precum și alte acțiuni similare, consacrate sectorului de tineret.

img24001976

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!