ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAE: Un cetățean al R. Moldova a decedat în urma atacului terorist de la Moscova

12:21 | 25.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mar. /MOLDPRES/. Un cetățean al Republicii Moldova a decedat în urma atacului terorist produs în seara zilei de 22 martie curent, în incinta Centrului Crocus City Hall din orașul Moscova, Federația Rusă, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informațiile au fost comunicate de Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă.

„Adresăm pe această cale sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate, rudelor și prietenilor. Ambasada Republicii Moldova la Moscova este în contact permanent cu autoritățile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare ce se impun”, a precizat MAE.

Potrivit ultimului bilanț, circa 140 de persoane au decedat în urma atacului armat produs în seara zilei de vineri la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova.

img24002108

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!