ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat

08:13 | 04.04.2024 Categorie: Comunicate

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat comunică despre modificarea listei agenților economici obligați de a utiliza factura fiscală electronică (e-Factura), prin Ordinul SFS nr. 106 din 18.03.2024 publicat în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 104-107 din 21.03.2024.

Ordinul privind completarea listei a intrat în vigoare la 1 aprilie 2024, obligativitatea utilizării facturilor fiscale electronice survenind începând cu 4 aprilie 2024.

Lista agenților economici obligați de a utiliza e-Factura poate fi vizualizată pe pagina web oficială a SFS www.sfs.md, la compartimentul „Persoane juridice”, categoria „Utilizatori SIA „e-Factura”.

Precizăm că, Sistemul Informaţional Automatizat „e-Factura” este unul din serviciile electronice ale Serviciului Fiscal de Stat care are drept obiectiv primordial informatizarea procesului de circulaţie a documentelor între furnizorii şi beneficiarii facturilor şi facturilor fiscale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!