ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu, în vizită la Cimișlia. Agenda include mai multe întrevederi

12:40 | 04.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Șefa statului Maia Sandu efectuează astăzi o vizită de lucru în raionul Cimișlia. În timpul acesteia, oficialul va avea mai multe întrevederi, inclusiv cu administrația locală, transmite MOLDPRES.

Potrivit lui Adrian Băluțel, șef al Cabinetului Președintelui, șefa statului va avea o lecție de educație civică cu elevii claselor de liceu. De asemenea, aceasta va inspecta lucrările de renovare a grădiniței „Guguță” din satul Gura Galbenei.

Agenda include și o vizită la Agenția de Dezvoltare Regională Sud, care implementează proiectele „Satul european”. La fel, vor avea loc discuții cu primarii și administrația locală din Cimișlia, cu antreprenorii din raion și cu cetățenii în satul Ciucur-Mingir.

Președintele Maia Sandu efectuează periodic vizite în localitățile țării. 

img24002396

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!