ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Incendiu la liceul „Liviu Deleanu” din capitală

13:22 | 05.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Un incendiu s-a produs astăzi la liceul „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani al capitalei, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:37. Conform informațiilor, arderea s-a produs în interiorul instituției de învățământ.

„Pentru lichidarea arderii, la fața locului au fost îndreptate cinci echipe de pompieri. La fața locului, aceștia au stabilit că focul a cuprins demisolul liceului. Elevii au fost evacuați din clădire pentru a evita intoxicația cu produsele de ardere. Victime nu au fost raportate. În prezent, pompierii lucrează pentru localizarea și lichidarea arderii”, a precizat IGSU.

Pompierii urmează să stabilească cauza, circumstanțele și pagubele materiale provocate de incendiu. 

img24002437

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!