ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Incendiul de la Liceul “Liviu Deleanu” din capitală a fost localizat

14:18 | 05.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Incendiul de la Liceul “Liviu Deleanu” din capitală a fost localizat la ora 13:40. Pentru lichidarea arderii sunt antrenate 10 echipe de intervenție cu un efectiv de 60 de angajați din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în preajma liceului sunt prezente și echipajele medicale și oamenii legii. Victime nu au fost raportate, iar din interiorul clădirii au fost evacuați circa 1900 de copii.

În după amiaza zilei de astăzi, pompierii din capitală au fost solicitați să intervină conform nivelului sporit de intervenție. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:37, iar arderea s-a produs în interiorul liceului “Liviu Deleanu” de pe strada Liviu Deleanu 5/4 din municipiul Chișinău. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că focul a cuprins demisolul instituției de învățământ.

Cauza, circumstanțele și pagube materiale urmează a fi stabilite ulterior.

img24002440

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!