ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului invită Ansamblul de jocuri populare „Hecenii” la Președinție

12:05 | 07.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 apr. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu vine cu un mesaj de felicitare pentru succesul Ansamblului de jocuri populare „Hecenii” din satul Heciul Nou, Sângerei, care a ridicat sala în picioare și a stârnit valuri de aplauze la o emisiune vestită din România. Potrivit șefei statului, acest ansamblu are nevoie de un spațiu unde să continue lucrul frumos pe care îl face, transmite MOLDPRES.

„Îndemn Guvernul să găsească cât mai rapid, împreună cu administrația publică locală din raionul Sângerei, o un spațiu nou, modern, care corespunde necesităților, așa încât acești copiii să poată dansa și promova tradițiile noastre în continuare. De asemenea, i-am invitat pe acești tineri minunați, alături de coreograful Dionisie Cobîlaș, la Președinție”, a declarat Maia Sandu.

img24002481

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!