ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Leova ajuns la spital cu arsuri în urma unei deflagrații

12:54 | 08.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 8 apr. /MOLDPRES/. Un bărbat de 50 de ani din Leova s-a ales cu arsuri de gradul I și II în regiunea membrelor superioare și fața și a fost internat al spital în urma unei deflagrații, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, incidentul a avut loc pe 6 aprilie în orașul Leova. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:58.

La fața locului au intervenit angajații secției situații excepționale Leova, care au stabilit că în urma exploziei incendiu nu s-a produs, iar locuința cu suprafața de 144 m2 a fost distrusă în totalitate. Proprietarul casei, un bărbat de 50 de ani s-a ales cu arsuri și a fost preluat de medici. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, specialiștii au stabilit că deflagrația s-a produs în urma scurgerii de gaz.

Toate circumstanțele incidentului urmează a fi stabilite de organele responsabile.

img24002502

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!