ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, efectuează o vizită de lucru la Bruxelles

09:32 | 09.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 9 apr. /MOLDPRES/. Pe 9 și 10 aprilie curent, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, efectuează o vizită de lucru la Bruxelles. În timpul acesteia, oficialul va participa la două sesiuni explicative din cadrul procesului de screening, informează MOLDPRES.

Potrivit Biroului pentru Integrare Europeană (BIE), din delegația țării noastre vor face parte reprezentanți ai BIE, Ministerului Finanțelor, Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Băncii Naționale a Moldovei, Agenției Servicii Publice și Comisiei Naționale a Pieței Financiare.

Sesiunile vor fi dedicate capitolelor 4 - libera circulație a capitalului și 6 - dreptul societăților comerciale.

Astfel, Comisia Europeană va prezenta cadrul normativ și instituțional din legislația comunitară referitoare la aceste domenii, iar delegația Republicii Moldova va putea obține clarificări suplimentare în cadrul rundelor de întrebări și răspunsuri.

img24002530

img24002530

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!