ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Cantemir a fost reținut de CNA după ce ar fi pretins 1000 de euro pentru un permis de conducere

09:53 | 09.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 9 apr. /MOLDPRES/. Un bărbat din Cantemir a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) într-un dosar de trafic de influență, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, bănuitul ar fi pretins și primit 1000 de euro de la un bărbat, susținând că ar avea influență asupra responsabililor de la Secția Înmatricularea Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto (SÎTCCA) din Comrat și că îi poate determina să-l favorizeze la examenele practice pentru categoria B.

Astăzi, la domiciliul și în automobilul bănuitului au avut loc percheziții, în urma cărora au fost ridicate mijloace bănești. În prezent, persoana este reținută pentru 72 de ore și plasată în izolator.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!