ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Cahul a fost reținută după ce ar fi comandat asasinarea fostului soț

10:34 | 26.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 26 apr. /MOLDPRES/. Procurorii PCCOCS, ofițerii INI și ofițerii IGP al MAI anunță reținerea unei femei din Cahul de peste 50 de ani, pentru comandarea asasinării fostului soț, contra sumei de 20.000 euro, comunică MOLDPRES.

Potrivit PCCOCS, recent femeia a început căutările asasinului, cu oferta de 20.000 euro pentru executarea omorului. Potrivit cerințelor acesteia, fostul soț urma să fie otrăvit, iar în acest scop doamna a transmis un recipient cu substanță toxică. Femeia i-a dezvăluit asasinului ora, numărul de înmatriculare al mașinii și itinerarul cu șanse maxime de asasinare a fostului soț.

Femeia a fost reținută în flagrant, la transmiterea banilor către executorul omorului, care era un agent sub acoperire. Suspecta a fost reținută pentru 72 de ore și plasată în izolatorul de detenție din Chișinău.

img24003070

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!