ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa a lansat zboruri pe direcția Chișinău-Frankfurt

17:39 | 29.04.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 29 apr. /MOLDPRES/. Una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa – Lufthansa, a revenit pe Aeroportul Internațional Chișinău și a lansat astăzi zborurile pe direcția Chișinău-Frankfurt. Acestea vor fi operate cu o frecvență de până la cinci ori pe săptămână, transmite MOLDPRES. 

„Pasagerii care călătoresc către și dinspre Republica Moldova se pot bucura acum de serviciile premium oferite pentru mai mult de 300 de destinatii din Europa, cât și restul lumii. Noua cursă Chișinău-Frankfurt-Chișinău va opera de până la cinci ori pe săptămână cu aeronave de tip A 319. Așadar, pasagerii urmează să beneficieze de o vastă rețea de destinații internaționale prin conexiunea oferită către unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, aeroportul Frankfurt”, a precizat administrația aerogării.

Din 29 aprilie până la 23 mai curent, zborurile vor fi operate de patru ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, marți, miercuri și joi. Totodată, din 25 mai curent, cursele vor fi efectuate de cinci ori pe săptămână, de luni, până vineri. 

Anterior, mai multe companii aeriene au anunțat că vor opera zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, IsrAir, Aegean Airlines, Georgian Wings.

img24003154

img24003154

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!