ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa din Bălți a câștigat prima etapă a campionatului național de tenis de masă

11:03 | 02.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 2 oct. /MOLDPRES/. Formația din Bălți s-a clasat pe primul loc după etapa inaugurală a campionatului național de tenis de masă pe echipe, desfășurată în weekend la sala specializată a Universității de Stat din Moldova, relatează MOLDPRES.

În componența echipei au evoluat maeștrii sportului Veniamin Dubrovin, Ion Danilov și Vadim Piliponcic, premianți multipli ai campionatelor naționale. ”Ne vom strădui să ne menținem pe primul loc și în etapele următoare”, a declarat pentru agenție Ivan Danilov. Echipa bălțeană ar putea fi întărită în următoarele două etape de Dorin Brânză și un jucător din Ucraina, au anunțat surse din cadrul formației.

Pe locul doi în clasament s-a situat campioana municipiului Chișinău Flyfarm, pentru care sunt legitimați maeștrii sportului Denis Țerna și Igor Ni, multipli campioni naționali. Locul trei a revenit formației Playa din Chișinău.

Următoarea etapă este programată la finele săptămânii curente, de asemenea, la sala specializată a Universității de Stat din Moldova.

Cele mai multe titluri de campioană națională pe echipe le deține formația Franzeluța Chișinău, care la actuala ediție evoluează într-o componență slăbită.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17007578

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!