ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa Zaria s-a menținut pe locul patru în clasament

10:00 | 05.11.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Echipa Zaria Bălți s-a menținut pe locul patru în clasamentul campionatului național de fotbal după egalitatea (1-1) înregistrată ieri, în deplasare, în antepenultima etapă a turneului, relatează MOLDPRES.

Gazdele au deschis scorul în minutul 26 prin Ambros, iar oaspeții au egalat în minutul 47 grație șutului expediat de Mihaliov. ”Ne-a lipsit încrederea în forțele proprii. Am avut șanse de a înclina balanța victoriei în favoarea noastră în prima repriză, dar am ratat posibilitățile create”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu. ”A fost un meci frumos de Divizie Națională cu două reprize diferite. În prima au dominat gazdele. În cea de-a doua am fost mai buni noi. Rezultatul înregistrat este echitabil”, a spus antrenorul formației Zaria, Ștefan Stoica.

În celelalte partide disputate în etapa a 16-ea au fost consemnate următoarele rezultate: Zimbru Chișinău – Dacia Chișinău 2-0, Sfântul Gheorghe Suruceni – Milsami Orhei 0-3, Dinamo-Auto Tiraspol – Speranța Nisporeni 0-3.

Meciul Spicul Chișcăreni – Sheriff Tiraspol se va juca mâine, 6 noiembrie. Penultima etapă se va desfășura pe 11 noiembrie.

Clasamentul este condus de Sheriff cu 39 de puncte acumulate și un meci-restanță. Urmează Milsami (37 de puncte), Dacia (26 p.), Zaria (21 p.). Primele patru clasate obțin dreptul de a evolua în turneele intercluburi europene.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)  

img17008683

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!