ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 7 martie 2018

19:05 | 06.03.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisia juridică, numiri și imunități, Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media și Comisia drepturile omului și relații interetnice se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia juridică, numiri și imunități va audia raportul de activitate a Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale.

Ora 10.00, biroul 517 B, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Tudor Ulianovschi și ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjártó vor susține o conferință de presă comună, unde vor prezenta principalele teme discutate în cadrul dialogului bilateral.

Ora 11:25, incinta MAEIE, str. 31 August 1989, 80.

Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să sosească la sediul MAEIE către ora 11.00. Media interesată va avea acces pentru filmări protocolare în timpul ședinței în plen a delegațiilor oficiale (evenimentul este recomandat pentru cameramani și fotoreporteri - accesul în sală va fi restricționat începând cu ora 10.30).

***

Consiliul raional Anenii Noi, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, CCF/HHC Moldova, Kaufland Moldova invită la deschiderea primului Centru maternal în Anenii Noi.

Ora 10.00, or. Anenii Noi, Centrul Maternal, str. Artesian 30.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent invită la lansarea Raportului de monitorizare a conținutului mass-media din perspectiva respectării echilibrului de gen, realizat în cadrul campaniei „Presa echilibrează genul!”.

Ora 10.00,  incinta Orange Monin Cafe, bd. Ștefan cel Mare 130.

***

Va avea loc conferința de presă organizată de consilierii municipali ai PSRM, cu tema:  ”Cum de primit ajutor social din partea Primăriei municipiului Chișinău”.

Ora 12.00, sediul PSRM, str. Columna 148/1.

***

Un grup de ONG-uri invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Festivalul Feminist 2018: Solidaritate între femei”.

Ora 11.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Primăria comunei Cazangic, raionul Leova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Transfer de experiență și de bune practici la nivel local. Cooperare între comuna Cazangic (Leova, Republica Moldova) și diaspora (Franța)”.

Ora 14:00, Agenţia de presă IPN.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, va întreprinde o vizită oficială la Chișinău.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!