ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenția Rezerve Materiale va fi trecută din subordinea Guvernului în cea a Ministerului Afacerilor Interne

13:35 | 12.03.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 12 mar. /MOLDPRES/. Guvernul a adoptat astăzi hotărârea privind reorganizarea prin transformare a Agenției Rezerve Materiale din autoritate administrativă centrală din subordinea Guvernului în autoritate administrativă în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), informează MOLDPRES.

Modificarea statutului juridic al Agenției Rezerve Materiale se înscrie în reforma administrației publice. Potrivit regulamentului cu privire la organizarea și funcționarea MAI, acesta asigură elaborarea și realizarea politicii guvernamentale în domeniul rezervelor materiale de stat și de mobilizare.

Cabinetul de miniștri a pus în sarcina Ministerului Afacerilor Interne să inițieze procedurile legale necesare pentru selectarea prin concurs și ocuparea funcției de director al Agenției Rezervelor Materiale. 

(Reporter V. Bercu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!