ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Afacerilor Externe s-a întâlnit cu Nunţiul Apostolic în Republica Moldova

14:37 | 19.03.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 mar. /MOLDPRES/. Aspectele cooperării bilaterale au fost discutate în cadrul întrevederii Ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, cu Nunţiul Apostolic în Republica Moldova, Miguel Maury Buendia, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE, în cadrul întrevederii, oficialii au abordat mai multe subiecte de actualitate de pe agenda bilaterală, menţionând interesul comun pentru dezvoltarea relaţiilor dintre Republica Moldova şi Sfântul Scaun în diverse domenii de interes reciproc, inclusiv prin organizarea unor vizite bilaterale la nivel înalt.

Interlocutorii au avut și un schimb de opinii privind evoluţiile în plan regional și internaţional, precum și oportunitățile de cooperare pe subiecte de pe agenda internațională.

La 5 decembrie 2015, Papa Francisc l-a numit pe Arhiepiscopul Miguel Maury Buendía Nunţiu Apostolic în România, iar la 25 ianuarie 2016 acesta a fost numit Nunţiu Apostolic în Republica Moldova.

img18002179

img18002179

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!