ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a fost reținut pentru escrocherii imobiliare

12:11 | 12.04.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Un bărbat a fost reținut astăzi într-un dosar de escrocherii imobiliare. Suspectul a promis că va vinde unei persoane un apartament din capitală, însă a înșelat-o de 7 mln de lei, relatează MOLDPRES.

Potrivit procurorilor, cazul a avut loc în luna septembrie 2017. După ce a înșelat eventualul cumpărător, bănuitul a fugit în regiunea transnistreană, însă revenea periodic la Chișinău.  

Bărbatul a fost reținut într-un apartament din capitală. În urma percheziţiilor, la domiciliul bănuitului au fost depistate şi ridicate înscrisuri care confirmă implicarea acestuia în comiterea infracţiunii, precum şi acte de identitate eliberate pe numele suspectului de către autorităţile unei ţări din Uniunea Europeană.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele cazului și urmează să pună sechestre pe mai multe bunuri ale învinuitului.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!