ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrele din capitală își așteaptă publicul în următoarele zile la mai multe spectacole

15:30 | 02.05.2018 Categorie: Cultură

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Mai multe spectacole vor avea loc la teatrele din Chișinău în perioada 4-6 mai, informează MOLDPRES.

Vineri, 18.00, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” va fi jucat spectacolul ”Alarma Varșoviană”, tragedie umană dedicată celor 70 de ani de la victoria asupra fascismului, iar la 18.30, la Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul ”Hamlet cursa de șoareci” de W. Shakespeare și la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Căsătorie cu de-a sila” de Moliere.

Sâmbătă, la 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va fi prezentat spectacolul ”Cântecul mierlei” de Annie M. G. Schmidt,la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”KRUM” de Hanoch Levin, premieră, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” - spectacolul ”Conacul misterios” de Don Nigro și la 18.30, la Teatrul ”Satiricus I. L. Caragiale” – spectacolul ”Ciuleandra” de Liviu Rebreanu.

Duminică, la 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va avea loc spectacolul ”Câinii cu colaci în coadă” de Gheorghe Calamanciuc, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov – spectacolul ”38 de papagali” de G. Oster și la 12.00, la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”Fata Babei și Fata Moșneagului” după Ion Creangă.     

În aceeași zi, la 17.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” își așteaptă publicul la spectacolul ”Dama de pică”, de P. I. Ceaikovski, după povestirea omonimă a lui A. Pușkin.

Tot duminică, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va fi jucat spectacolul ”KRUM” de Hanoch Levin,  la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Pescărușul” de A. P. Cehov, la Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” – spectacolul ”Alarma Varșoviană” și la Teatrul Republican ”Luceafărul” – spectacolul ”Un caz neordinar într-u spital familial” după Ray Cooney.

(Reporter N. Roibu, editor L. Alcază)  

img18003558

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!