ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lidia Chireoglo este noul director adjunct al Centrului Național Anticorupție

14:00 | 11.05.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 11 mai. /MOLDPRES/. Lidia Chireoglo a fost numită astăzi de Legislativ în funcţia de director adjunct al Centrului Național Anticorupție /CNA/. Pentru candidatura acesteia au votat 50 de deputaţi, comunică MOLDPRES.

Lidia Chireoglo a fost desemnată de CNA la funcția de director adjunct în cadrul unui concurs, desfășurat de instituție. 

Chireoglo are 37 de ani, este absolventă a Facultăţii de drept economic a ULIM, are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenţei, este căsătorită şi are doi copii.

Potrivit legislației, directorul CNA, în activitatea sa, este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţii de vicedirector.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

img18003850

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!